Dit is mijn persoonlijke blog en heeft tot doel enerzijds mijn inspiratie te delen met alle digitalists anderzijds is het een openbaar kladblok om alles te verzamelen wat mij boeit.

Wie is Elja Polak?

Ik ben overtuigd internetverslaafd en gek op innovatie. In 1998 pionierde ik bij Lost Boys door dagelijks online videojournaals te maken die niemand kon zien, omdat breedband internet nog in de kinderschoenen stond. Vandaag de dag gaat mijn passie uit naar social media en hoe merken consumenten kunnen boeien en verbinden.

Ik ben geboren in 1976 en afgestudeerd Film & TV wetenschapper aan de Universiteit Utrecht, waarna ik 2 jaar les heb gegeven in Nieuwe Media & Digitale Cultuur aan de Universiteit Utrecht. Daarna vervolgde ik mijn weg binnen de mediabureau-branche omdat de integratie van digitale en niet-digitale kanalen in mijn ogen de heilige graal is om merken te laten groeien. Dit deed ik tot januari 2015 bij het beste en meest innovatieve mediabureau van Nederland.

Vandaag de dag werk ik bij Facebook als Head of Agencies en daar richt ik me op het laten groeien van merken & buros door het ontsluiten van de onbeperkte mogelijkheden die de platformen FacebookInstagram / Atlas bieden.

Is dit een zakelijke blog?

Nee, dit is een persoonlijke blog en verwoordt op geen enkele manier de mening mijn werkgever.

Vertel me meer

Elja is trotse vader van Isa en Sam. In zijn vrije tijd ontspant Elja door zijn kookvaardigheden te verbeteren en te genieten van autosport. Hij is verslaafd aan hardlopen (beetje aan fietsen en zwemmen). Als je dit combineert noem je dit een triathlon. Het doel is in 2015 een halve triathlon te voldoen binnen 5,5 uur. De droom is dit eigenlijk in 5 uur te doen.

 

Geef een reactie